Hoe lang gaat een batterij van 10 kW mee?

Twee populaire systemen op de markt hebben bijvoorbeeld een capaciteit van 10 kilowattuur (kWh) en 13, 5 kWh. Met de gemiddelde thuistekening 750 tot 1.000 W vermogen per uur tijdens een black-out, gaat de 10 kWh-batterij 10 tot 12 uur mee en gaat de 13, 5 kWh-batterij 13, 5 tot 16, 8 uur mee. Een batterij van 10 kWh gaat 10 tot 12 uur mee, ervan uitgaande dat het systeem 1000 watt per uur gebruikt. Als u maar een paar apparaten gebruikt, neemt de gebruiksduur van de batterij toe.

Zonne-accu's voor thuis gaan ergens tussen de 5 en 15 jaar mee. Als u vandaag besluit om een zonnebatterij te installeren, is het vrijwel zeker dat u in de toekomst een vervanging nodig heeft die overeenkomt met de levensduur van 20 tot 30 jaar van uw zonne-energiesysteem, 3.Of u nu een zonnepaneelsysteem bij u thuis hebt of niet, een thuisbatterij kan worden gebruikt om elektriciteit op te slaan en aan uw huishoudelijke apparaten en apparaten. De voordelen van een thuisbatterij zijn duidelijk, vooral bij kortstondige of langdurige uitval. In tegenstelling tot loodzuur- en lithium-ionbatterijen bevatten zoutwaterbatterijen geen zware metalen en vertrouwen ze in plaats daarvan op zoutwaterelektrolyten.

De batterijcapaciteit wordt gemeten (en besproken) in zowel termen van kW vermogen als kWh capaciteit - daarom hoor je praten over 'stroombatterijen' versus 'energiebatterijen'. Huisbatterijen worden gebruikt om energie van uw zonnepanelen op te slaan om's nachts te gebruiken of op momenten dat het weer bewolkt is. Als je 10 kWh nodig hebt en loodzuurbatterijen gebruikt, moet je 26 kWh krijgen om de 50% diepteontlading goed te maken. Voordat u kiest hoeveel batterijen u nodig heeft of uw lijst met kritieke belastingen afrondt, moet u de piekvermogensvereisten van uw kritieke belastingen definiëren.

Helaas zou het aantal batterijen dat hiervoor nodig is veel meer kosten dan de meeste huiseigenaren kunnen uitgeven. Een belangrijk ding om te overwegen bij het installeren van een zonnepaneelsysteem is of u batterijen wilt toevoegen voor energieopslagmogelijkheden. Omdat batterijen niet genoeg vermogen hebben om in één keer een back-up van uw hele huis te maken, bevatten de meeste opslaginstallaties een kritisch laadpaneel, een secundair elektrisch paneel met minder circuits die tijdens een storing door een batterij kunnen worden gevoed. Uw voorbeeld is ongeveer correct - als een eenvoudig voorbeeld: als een batterij met 10 kWh energie die erin is opgeslagen, stroom ontlaadt met een constante 3 kW, zal deze na 3,33 uur leeg zijn.

Als het gaat om zonne-energie & batterijen (en elektriciteit in het algemeen) gebruiken mensen soms de termen kracht en energie door elkaar, maar ze zijn eigenlijk anders. Recente gegevens suggereren dat veel huiseigenaren die energieopslagsystemen installeren, kiezen voor twee batterijen in plaats van één voor een grotere back-upcapaciteit. Tesla Powerwall 2 is een lithiumbatterij op basis van kobalt, de andere twee zijn lithium-ijzerfosfaatbatterijen. Batterijen zijn echter nog steeds duur en u wilt uw zuurverdiende geld niet meer uitgeven dan u nodig heeft.